• RTS part of the Voobly Network

 
Reply to this topicStart Poll
UI mod, Hotkey mod and ESO friendly bugfix
Outline · [ Standard ] · Linear+
jammainen
post Jul 27 2011, 10:26 AM
Post #1


Civilian
Group Icon

Group: Members
Posts: 9
AOE3 Replays: 0
Submissions: None
Joined: 10-February 09

Member No.: 73,189






I have made some mods for Asian Dynasties.

This is complete pack of following mods: (includes installer unlike separate versions)
http://aoe3.heavengames.com/downloads/show...php?fileid=3313


UI mod for TAD
http://aoe3.heavengames.com/downloads/show...php?fileid=3312
It combines xentelian's and Ekanta's UI mods.
I added some own things too.
I added some toggle-able buttons and statics for game. Now you can use fire pit and golden pavilion without even selecting it.
(I can change these to count any value on the game, so I'm open for suggestions)

(IMG:http://pove.arkku.net/upload/uploads/promo.png)
(IMG:http://pove.arkku.net/upload/uploads/extra_tools_1.png)



Hotkey mod for TAD
http://aoe3.heavengames.com/downloads/show...php?fileid=3158
It makes one hotkey set work better for all nations.
Now it has also hotkey for missionaries and for mansabdar units.
It has also has new make settler hotkey, that selects all of your town centers and makes settlers from there.

It is possible to make hotkeys to find any unit or building in a game, so I'm open for suggestions.


ESO friendly Bugfixes
http://aoe3.heavengames.com/downloads/show...php?fileid=3166
There are bugs in AoE3, but only some of them can be fixed to work in ESO.
Fixes that I made are more like corrections than bugfixes.

Previously following things had no sound or wrong sound:

Chinese, Japanese and Indian surgeon now got british surgeon sound. (used to have no sound)
Iroquois discovery travois now got normal travois sound. (used to have no sound)
Sufi Pilgrimage goat now got normal Goat sound. (used to have no sound)
Consulate Portuguese Ironclad now has Portugal Ironclad sound. (used to have no sound)
Silk road trading post now got normal trading post selection sound. (used to have no sound)
Russian church Kalmuck (dragoon) got now Russian Cavalry Archer sound. (used to have no sound)
Indian consulate Ottoman villagers now got Ottoman sound. (used to have Indian sound)
Native Villager shipment now has always Aztec sound. Sioux and Iroquois villagers still have their original sounds. (used to have sound corresponding to civ)
____

Previosly these had wrong textures.

Japanese consulate Dutch church now has correct Dutch texture. (used to have British texture)
Japanese consulate Dutch arsenal now has correct Dutch texture. (used to have Russian texture)
_____

If you know more similar bugs, let me know and I try to fix them.

This post has been edited by jammainen: Apr 4 2012, 03:48 PM

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ischbines
post Mar 25 2012, 07:15 AM
Post #2


Brigadier
Group Icon

Group: Members
Posts: 2,395
AOE3 Replays: 48
Submissions: None
Joined: 10-June 09

From: ¯\_(ツ)_/¯
Member No.: 76,147






what will happen to my nilla if i install that mod for tad?

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
jammainen
post Apr 4 2012, 03:52 PM
Post #3


Civilian
Group Icon

Group: Members
Posts: 9
AOE3 Replays: 0
Submissions: None
Joined: 10-February 09

Member No.: 73,189






QUOTE(ischbines @ Mar 25 2012, 02:15 PM)
what will happen to my nilla if i install that mod for tad?
*



Well it used to really fruit up nilla, but new version has mod switcher, so when you are playing nilla, just turn the mod off.

http://aoe3.heavengames.com/downloads/show...php?fileid=3313

Perhaps someday if I have time, I'll make version for nilla. Maybe at Easter, maybe never.

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
PGP
post Aug 15 2012, 05:11 PM
Post #4


Major
Group Icon

Group: Members
Posts: 1,251
AOE3 Replays: 0
Submissions: None
Joined: 29-December 05

Member No.: 28,466






One for nilla would be pretty sweet, when I install my expansions I'll give your UI a bash.

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Fangor
post Aug 14 2013, 02:27 PM
Post #5


Private
Group Icon

Group: Members
Posts: 38
AOE3 Replays: 19
Submissions: None
Joined: 22-June 10

Member No.: 104,337






Well that's quite a long time after the release but I still can say it's a very nice job :thumbsup: . It works well on Mac as far as the xml files are available :). Thanks.



User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicTopic Options
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Task


Time is now: 27th August 2014 - 03:51 AM
About Us  ·   Advertising  ·   Contact Us  ·   Terms of Use  ·   Privacy Policy